top of page
  • adamvapsimo

Εσείς προετοιμαστήκατε για το βάψιμο;

Είτε πληρώνετε για υπηρεσίες βαψίματος είτε βουτήξετε μόνοι σας στη ζωγραφική, στην όλη διαδικασία θα πρέπει να προηγηθεί κάποια προετοιμασία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί ακόμη και να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς. Η εύρεση της ισορροπίας μεταξύ κορυφαίας ποιότητας και χαμηλής τιμής μπορεί να φαίνεται σαν μια πραγματική πρόκληση. Κανείς δεν θέλει να ξοδέψει τα χρήματά του σε περιττά υλικά πράγματα και όλοι προσπαθούν να αποταμιεύουν όπου είναι δυνατόν. Ας δούμε λοιπόν τους πιο οικονομικούς τρόπους για να ετοιμάσετε το σπίτι σας πριν βαφτούν οι τοίχοι σας.Καθαρισμός ακόμα και πριν το βάψιμο;

Ακόμα κι αν φαίνεται παράξενο, — είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά τον χώρο πριν ξεκινήσει ο ελαιοχρωματισμός. Πρώτα απ 'όλα, ξεκινήστε με τα έπιπλα. Μπορείτε να το μετακινήσετε προσωρινά σε άλλα δωμάτια ή απλά να μετακινήσετε τη στοίβα στη μέση του δωματίου που βάφεται. Ό,τι μένει στο δωμάτιο πρέπει να καλύπτεται, συμπεριλαμβανομένων των δαπέδων! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε κομμάτια από χαρτόνι και κάποια προστατευτική μεμβράνη για να προστατέψετε τα έπιπλά σας (και το πορτοφόλι σας) από πιθανή καταστροφή (και επιπλέον κόστος).

Ωστόσο, η μετακόμιση μπορεί να περιπλέξει την όλη διαδικασία, όχι μόνο λόγω του χρόνου που χρειάζεται, αλλά και επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις, τα έπιπλα μπορεί να είναι βαριά ή κουραστικά στην κάλυψη, αν δεν έχετε το σωστό κάλυμμα. Ορισμένοι ζωγράφοι προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες, ωστόσο, συχνά χρεώνουν υψηλές τιμές για αυτές. Στην Adam, αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό, στόχος τους είναι να κάνουν τη ζωγραφική πιο εύκολη για εσάς. Οι συνεργάτες τους ζωγράφοι λοιπόν θα χαρούν να σας βοηθήσουν με τη μετακίνηση και την κάλυψη των επίπλων, χωρίς να παρατηρήσουν μεγάλη διαφορά στην τελική τιμή. Και δύσκολα μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά στην τελική τιμή.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει το δωμάτιο πριν ξεκινήσει το βάψιμο, η μετακίνηση των επίπλων μπορεί να προκαλέσει σκόνη ή ακόμα και ιστούς αράχνης που τείνουν να κρύβονται πίσω από μεγάλα έπιπλα. Καλό είναι να απαλλαγείτε από αυτά. Ευτυχώς, το ξεσκόνισμα δεν απαιτεί τόσο χρόνο και ενέργεια για τη μετακίνηση των επίπλων. Ωστόσο, μόλις τελειώσετε, μπορείτε να πάτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο για ένα ποτό και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας!


Δεν αρκεί μόνο αν βάψετε τους βρώμικους τοίχους

Εάν περιμένετε μια νέα βαφή για να διορθώσει τα πάντα, κάνετε λάθος. Οι τοίχοι πρέπει να φροντίζονται. Ειδικά εκείνα που είναι παλαιότερα και μπορεί να έχουν ήδη λίγες στρώσεις μπογιάς ή παλιά ταπετσαρία πάνω τους. Είναι σημαντικό να ξύσετε καλά τους τοίχους, για να αφαιρέσετε τις προηγούμενες στρώσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να γεμίσετε μικρές ρωγμές και να αντιμετωπίσετε διάφορες παρατυπίες. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί η πιο επίπεδη βάση ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά το χρώμα. Εάν έχετε μεγάλες ζημιές στους τοίχους του σπιτιού σας, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, και να τον αφήσετε να το επισκευάσει. Ωστόσο, εάν είστε έτοιμοι για μια πρόκληση και θέλετε να τις διορθώσετε μόνοι σας, έχετε κατά νου ότι θα προστεθούν κάποια επιπλέον έξοδα στην τελική τιμή της εργασίας βαφής. Θα χρειαστεί να αγοράσετε πολλά εργαλεία, όπως σπάτουλες, σπάτουλες και φυσικά το ίδιο το πληρωτικό, για να διορθώσετε τις τρύπες.


Η κάλυψη μικρών τρυπών ή γρατσουνιών περιλαμβάνεται συνήθως στην τιμή της βαφής, ωστόσο μεγαλύτερες ζημιές απαιτούν υψηλής ποιότητας και έμπειρους ζωγράφους που θα εκτελέσουν την εργασία. Διαφορετικά, οι ρωγμές μπορεί να επανεμφανιστούν μετά από μερικές ημέρες ή εβδομάδες. Στην Adam, είναι τέλεια προετοιμασμένοι για αυτές τις δουλειές και η επισκευή μεγάλων επισκευών δεν αποτελεί πρόβλημα για τους συνεργάτες τους ζωγράφους. Απλά τηλεφωνήστε τους και μάθετε μόνοι σας! Μπορούν μέχρι αύριο να έχουν στην πόρτα σας έναν μπογιατζή, ικανό να παρέχει εργασία υψηλής ποιότητας, σε δίκαιη και ανταγωνιστική τιμή.

Η υπομονή είναι αρετή

Το βάψιμο των δωματίων μπορεί να είναι αρκετά αγχωτικό, ειδικά αν ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα. Ένα διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων μπορεί ξαφνικά να γίνει ένα στοιβαγμένο υπνοδωμάτιο, ακόμη και πριν καν ξεκινήσει το βάψιμο. Όταν βάφετε μόνοι σας, είναι απαραίτητο να αγοράσετε όλα τα εργαλεία και τον εξοπλισμό και, φυσικά, να επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα. Ωστόσο, η εύρεση ενός ζωγράφου που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη και επίπονη εργασία. Στην Adam, ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα έναρξης και θα προσαρμοστούν στις προτιμήσεις σας. Προσπαθούν να κάνουν την όλη διαδικασία χωρίς άγχος και εύκολη για εσάς, καθώς ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε προσιτές, εύκολα προσβάσιμες και υψηλής ποιότητας εργασίες βαφής.

Τώρα λοιπόν είναι στο χέρι σας να πάρετε την απόφαση. Εάν προσλάβετε έναν έμπειρο επαγγελματία, μπορείτε να πάτε σε ένα εξοχικό σπίτι για λίγες μέρες, ώστε να μην ανησυχείτε μήπως δεν μπορείτε να μετακομίσετε στο διαμέρισμά σας. Είναι πολύ καλύτερο να βαφτεί όταν δεν είστε φυσικά παρόντες. Με την ησυχία σας, μπορείτε να πιείτε κρασί και να ψήσετε στα κάρβουνα, ενώ κάποιος άλλος κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς και φτάνετε στο τελικό προϊόν.

Αν, από την άλλη, βάφεις μόνος σου, κάλεσε τους φίλους σου να δουλέψουν και κάντε το ένα ευχάριστο γεγονός. Η διαδικασία θα γίνει έτσι διασκεδαστική για όλους και όχι μόνο θα μείνετε με ένα όμορφα βαμμένο δωμάτιο, αλλά και αξέχαστες αναμνήσεις.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Kommentare


bottom of page