top of page
  • adamvapsimo

Γιατί αξίζει να βάψεις τον χειμώνα

Σκέφτεστε να βάψετε το χειμώνα, αλλά ακούτε ότι δεν είναι πρακτικό και είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι; Ναι, κάποτε ήταν έτσι, γιατί οι μπογιές ήταν κακής ποιότητας και το να αναπνέεις φρεσκοβαμμένους τοίχους ήταν ακόμη και επικίνδυνο. Αλλά στη σημερινή εποχή, γεμάτη χρώματα χωρίς δηλητηριώδη χημικά, αυτά τα μειονεκτήματα έχουν χάσει σε μεγάλο βαθμό τη σημασία τους. Σε αυτό το άρθρο, ας εξηγήσουμε γιατί αυτό είναι απλώς ένας μύθος και ας δούμε τα μεγαλύτερα οφέλη της ζωγραφικής το χειμώνα.


Νέας ποιότητας χρώματα

Αρχικά, τα χρώματα περιείχαν πολλούς ρύπους και χημικές ουσίες που είχαν έντονη μυρωδιά, αλλά κυρίως ήταν επιβλαβής η εισπνοή τους. Σήμερα όμως τα χρώματα έχουν πολύ ποιοτικότερη σύνθεση.


Ζεστοί τοίχοι

Είναι αλήθεια ότι το χρώμα στεγνώνει καλύτερα όταν είναι ζεστό, αλλά η θερμοκρασία των ίδιων των τοίχων είναι εξίσου (αν όχι περισσότερο) σημαντική. Το χειμώνα ζεσταίνεται πολύ περισσότερο από ό,τι το καλοκαίρι, όταν αρκεί να ανοίξετε τα παράθυρα και είναι περιττό να σπαταλήσετε ενέργεια. Οι τοίχοι είναι πολύ πιο ζεστοί και το χρώμα στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα πάνω τους. Έτσι, η διαδικασία στεγνώματος διαρκεί μόνο λίγες ημέρες και χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το παράθυρο. Επιπλέον, οι συνεργάτες μας ελαιοχρωματιστές συμφωνούν ότι αυτή η διαδικασία παρατείνει επίσης τη διάρκεια ζωής του χρώματος!


Ξηρός αέρας

Εδώ σημαντικό είναι και το πλεονέκτημα σε σχέση με το καλοκαίρι. Το χειμώνα, ο αέρας τείνει να είναι πιο στεγνός, γεγονός που επιταχύνει τη διαδικασία στεγνώματος μετά το βάψιμο. Και αυτό αφορά επίσης την αφαίρεση διαφόρων καλουπιών, βρωμιάς και λίπους. Είναι καλύτερα να το κάνετε αυτό το χειμώνα για να μειώσετε την πιθανή πιθανότητα επιστροφής μούχλας παρά σε υγρό καλοκαιρινό αέρα. Έτσι, μπορείτε να ανοίξετε τα παράθυρα το καλοκαίρι, αλλά η μπογιά θα στεγνώσει μερικές μέρες περισσότερο και θα πρέπει να έχετε έπιπλα με πλαστική συσκευασία για πολύ περισσότερο. Και όπως εξηγήσαμε παραπάνω, με τις σημερινές βαφές υψηλής ποιότητας, δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε τα παράθυρα και να γλιτώσετε περιττά στρώματα σκόνης στο διαμέρισμά σας.


Χαμηλότερη τιμή - ταχύτερη απόκριση

Τέλος, είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα της τιμολόγησης της εργασίας το χειμώνα. Παρόλο που το ότι πρέπει να βάψεις το καλοκαίρι είναι μύθος, πολλοί εξακολουθούν να το πιστεύουν. Έτσι, οι ελαιοχρωματιστές είναι πολύ πιο απασχολημένοι το καλοκαίρι, και αυτό αντιστοιχεί σε αυξημένες τιμές, αν καταφέρεις να βρεις και ελαιοχρωματιστή. Τώρα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες και να τις παραγγείλετε ήδη το χειμώνα, όταν οι τιμές είναι χαμηλότερες. Λοιπόν, δείτε μόνοι σας και υπολογίστε την τιμή της ζωγραφικής στην αριθμομηχανή μας. Θα χαρούμε πολύ να εξετάσουμε το αίτημά σας και να σας συμβουλεύσουμε για όλα όσα χρειάζεστε. Ταυτόχρονα, είμαστε σε θέση να σας κανονίσουμε έναν ελαιοχρωματιστή την επόμενη κιόλας μέρα και χάρη στη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα, θα επιλέξουμε έναν για εσάς ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες σας!


Φυσικά, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι, αλλά μάλλον έχετε ήδη καταλάβει ότι τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε μέχρι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο των ειδικών από το adamvapsimo.gr , οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος να παραγγείλετε έναν ζωγράφο στην Τσεχική Δημοκρατία με μερικά κλικ και να αποκτήσετε μια όμορφη νέα εμφάνιση για το σπίτι σας.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page