top of page

Πως Μπορούμε να Βοηθήσουμε;

Βάψιμο τοίχων, δωματίων, διαμερισμάτων και σπιτιών.

Βάψιμο γραφείων και άλλων εμπορικών χώρων.

Βάψιμο καταστημάτων, εστιατορίων και εγκαταστάσεων διαμονής.

Βάψιμο γκαράζ, κελαριών, βιομηχανικών αιθουσών κ.α.

1.

ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ

Απλώς συμπληρώστε και υποβάλετε τη δωρεάν ηλεκτρονική μας φόρμα για να λάβετε μία άμεση εκτίμηση τιμής. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και αν συμφωνήσετε με την εκτίμηση, θα επιβεβαιώσουμε το αίτημά σας.

2.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ

Επιλέξτε την ημερομηνία έναρξης εργασιών και ο συνεργάτης ελαιοχρωματιστής θα είναι εκεί. Το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματιών μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε τον κατάλληλο επαγγελματία ακόμα και την ίδια ημέρα!

3.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

Αφού γίνει η ολοκλήρωση όλων των εργασιών προς ικανοποίησή σας, θα σας στείλουμε τα στοιχεία πληρωμής. Θα εκτιμούσαμε επίσης σχόλια σας ή μια κριτική, καθώς πιστεύουμε ότι υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης!

Πως Λειτουργεί;

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες ελαιοχρωματιστές σε όλη την Αττική 

Οι παραγγελίες στην Αθήνα και τα περίχωρά της μέσω της Αδάμ είναι ασφαλείς επειδή οι ελαιοχρωματιστές μας είναι πιστοποιημένοι.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Οι συνεργάτες μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και αξιολογούνται από τους πελάτες μας.  Προτεραιότητα μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Η πληρωμή πραγματοποιείται πάντα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών.

Γρήγορος και εύκολος ελαιοχρωματισμός στην Αθήνα. Η Αδάμ θα κανονίσει έναν ελαιοχρωματιστή για εσάς.

ΧΡΟΝΟΣ

Μην χάνετε άλλο χρόνο συγκρίνοντας τιμές

και επαγγελματίες. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξασφαλίσουμε την υπηρεσία χωρίς να σπαταλάτε τον πολύτιμο σας χρόνο. 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι εκπρόσωποί μας φροντίζουν  

κάθε αίτημα και θα χαρούν να

σας βοηθήσουν και να σας 

καθοδηγήσουν καθ΄ όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Παραμένουν στην διάθεση σας μέχρι και την παραλαβή των όμορφα βαμμένων χώρων σας

Γιατί να Επιλέξεις την Adam;

Κάθε δουλειά περιλαμβάνει:

Έπιπλεόν υπηρεσίες:

Μικρές επισκευές τοίχων

Κάθε υπηρεσία που παρέχεται από την Adam περιλαμβάνει μικρές επισκευές για ζημιές
στους τοίχους όπως μικρές ρωγμές ή τρύπες.

Επικάλυψη πατώματος

Η προεργασία πριν την εκκίνηση των έργων ελαιοχρωματισμού είναι εξίσου σημαντική. Οι
επαγγελματίες μας θα φροντίσουν τα δάπεδά σας να προστατεύονται από μπογιές και φθορά.

Βασικός καθαρισμός

Δίνουμε έμφαση στη συνολική καθαριότητα των εργασιών, συμπεριλαμβανομένου του πρόχειρου καθαρισμού μετά το βάψιμο.

Μεταφορά στο Ηράκλειο

Στην Πάτρα, η μεταφορά του ελαιοχρωματιστή και όλων των εργαλείων του συμπεριλαμβάνεται ήδη στην τιμή.

Μεγαλύτερες επισκευές τοίχων και ταπετσαρίας

Όπου υπάρχει εκτεταμένη ζημιά στους τοίχους, μπορούμε να βοηθήσουμε αφαιρώντας μούχλα, ταπετσαρία, σοβάτισμα και πλακάκια.

Μετακίνηση και επικάλυψη επίπλων

Οι συνεργαζόμενοι ελαιοχρωματιστές μας μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε άλλη εσωτερική εργασία συμπεριλαμβανομένου σοβάδων, πορτών, κουφωμάτων, ντουλαπιών κουζίνας και πολλά άλλα.

Επιμελής καθαρισμός

Με τον επιμελές καθαρισμό διασφαλίζεται ότι ο ελαιοχρωματιστής αφήνει το δωμάτιο στην ίδια κατάσταση που το βρήκε.

Μεταφορές εκτός κεντρικού τομέα 

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τον ελαιοχρωματισμό στις περιοχές γύρω από την Πάτρα. Θα συζητήσουμε οποιεσδήποτε επιπλέον χρεώσεις μαζί σας.

Τοποθεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Image by Bruno Martins

Επαγγελματικό βάψιμο σπιτιού στο Ηράκλειο

Αναβαθμίστε το εσωτερικό του σπιτιού σας

Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές μας στο Ηράκλειο είναι αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουν το βέλτιστο, δυνατό αποτέλεσμα. Δίνεται προτεραιότητα στην προσεκτική μετακίνηση και κάλυψη και των επίπλων σας, προκειμένου να εξασφαλίστει η ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων κατά τη διάρκεια των ελαιοχρωματισμών.

Βάψιμο σπιτιού με δημιουργικότητα και προσεγμένη επιμέλεια

Συνδυάζοντας την εμπειρία τους στο εσωτερικό βάψιμο σπιτιών, με την δημιουργικότητα τους και την επιθυμία να σας προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές μας είναι άμεσα διαθέσιμοι για να δώσουν ζωή στο όραμα σας.

Εσωτερικό βάψιμο σπιτιού στο Ηράκλειο

Προσεγμένο βάψιμο τοίχων

Το βάψιμο τοίχων στο Ηράκλειο μπορεί να παρουσιάσει δυσκολίες λόγω της υγρασίας, ωστόσο η επιλογή των καλύτερων χρωμάτων σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνική των ελαιοχρωματιστών μας, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που υπερβαίνει κάθε προσδοκία.

Ελαιοχρωματισμός ταβανιού

Ανανεώστε τον χώρο σας με τον προσεγμένο ελαιοχρωματισμό οροφής που μπορούν να σας προσφέρουν οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές μας στο Ηράκλειο! Με την επαγγελματική τους προσέγγιση και τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, η όψη του χώρου σας θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο.

Image by Ricardo Gomez Angel
Image by Alisha Hieb

Βάψιμο ξυλουργικών επιφανειών στο Ηράκλειο

Δώστε νέα πνοή στις παλιές σας ντουλάπες

Ανανεώστε το χώρο σας και δώστε νέα ζωή στις παλιές σας ντουλάπες με τη βοήθειά των επαγγελματιών μας, οι οποίοι θα προσφέρουν ένα φρέσκο και μοναδικό ύφος στο έπιπλο σας.

Επαγγελματικό βάψιμο πόρτας

Διαμορφώστε την εικόνα του χώρου σας με την υπηρεσία επαγγελματικού βαψίματος πορτών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με στυλ και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πως να βρείτε επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές στο Ηράκλειο

Το να βρείτε αξιόπιστο ελαιοχρωματιστή στο Ηράκλειο μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Η Adam συνεργαζόμενη με τους εξειδικευμένους ελαιοχρωματιστές της, παρέχει ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας εργασία.

Οι υπηρεσίες της Adam ξεχωρίζουν για την αμεσότητα τους. Αν αναζητάτε ελαιοχρωματιστή στις περιοχές κοντά μου, η πλατφόρμα μας διευκολύνει τη διαδικασία, συνδέοντάς σας με τοπικούς εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Mixing Paint

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ

Residential House_edited_edited_edited.j

Μια πολύ θετική εμπειρία. Η εξυπηρέτηση άψογη και από την εταιρεία και από τον ελαιοχρωματιστή. Όλα έγιναν γρήγορα και σωστά. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ιωάννης, Ηράκλειο

Residential House_edited_edited_edited.j

Άμεση ανταπόκριση απο την Adam! Απευθείας προγραμματισμός των εργασιών και εκπληκτικά αποτελέσματα!

Ματίνα, Ηράκλειο

Residential House_edited_edited_edited.j

Ευγένια και ταχύτητα στην ανταπόκριση, σε συνδυασμό με πολύ καλές τιμές.

Φοίβος, Ηράκλειο

Οι επαγγελματίες της περιοχής

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες που δεσμεύονται να παρέχουν ποιοτική εργασία στους πελάτες μας. Όλοι οι ελαιοχρωματιστές μας έχουν επιλεγεί προσεκτικά για την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό τους, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε κορυφαίες υπηρεσίες κάθε φορά.

Δείτε περισσότερα

Αλέξανδρος Γ.

Γεια σας! Ονομάζομαι Αλέξανδρος Γ. και είμαι ένας έμπειρος ελαιοχρωματιστής. Κάντε κλικ σε αυτήν την καρτέλα για να μάθετε περισσότερα.

Κώστας Π.

Γεια σας! Ονομάζομαι Κώστας Π. και είμαι ένας έμπειρος ελαιοχρωματιστής. Κάντε κλικ σε αυτήν την καρτέλα για να μάθετε περισσότερα.

Δημήτρης Λ.

Γεια σας! Ονομάζομαι Δημήτρης Λ. και είμαι ένας έμπειρος ελαιοχρωματιστής. Κάντε κλικ σε αυτήν την καρτέλα για να μάθετε περισσότερα.

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΜΑΣ