top of page

Πως Μπορούμε να Βοηθήσουμε;

Βάψιμο τοίχων, δωματίων, διαμερισμάτων και σπιτιών.

Βάψιμο γραφείων και άλλων εμπορικών χώρων.

Βάψιμο καταστημάτων, εστιατορίων και εγκαταστάσεων διαμονής.

Βάψιμο γκαράζ, κελαριών, βιομηχανικών αιθουσών κ.α.

1.

ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ

Απλώς συμπληρώστε και υποβάλετε τη δωρεάν ηλεκτρονική μας φόρμα για να λάβετε μία άμεση εκτίμηση τιμής. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και αν συμφωνήσετε με την εκτίμηση, θα επιβεβαιώσουμε το αίτημά σας.

2.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ

Επιλέξτε την ημερομηνία έναρξης εργασιών και ο συνεργάτης ελαιοχρωματιστής θα είναι εκεί. Το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματιών μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε τον κατάλληλο επαγγελματία ακόμα και την ίδια ημέρα!

3.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

Αφού γίνει η ολοκλήρωση όλων των εργασιών προς ικανοποίησή σας, θα σας στείλουμε τα στοιχεία πληρωμής. Θα εκτιμούσαμε επίσης σχόλια σας ή μια κριτική, καθώς πιστεύουμε ότι υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης!

Πως Λειτουργεί;

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες ελαιοχρωματιστές σε όλη την Αττική 

Οι παραγγελίες στην Αθήνα και τα περίχωρά της μέσω της Αδάμ είναι ασφαλείς επειδή οι ελαιοχρωματιστές μας είναι πιστοποιημένοι.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Οι συνεργάτες μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και αξιολογούνται από τους πελάτες μας.  Προτεραιότητα μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Η πληρωμή πραγματοποιείται πάντα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών.

Γρήγορος και εύκολος ελαιοχρωματισμός στην Αθήνα. Η Αδάμ θα κανονίσει έναν ελαιοχρωματιστή για εσάς.

ΧΡΟΝΟΣ

Μην χάνετε άλλο χρόνο συγκρίνοντας τιμές

και επαγγελματίες. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξασφαλίσουμε την υπηρεσία χωρίς να σπαταλάτε τον πολύτιμο σας χρόνο. 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι εκπρόσωποί μας φροντίζουν  

κάθε αίτημα και θα χαρούν να

σας βοηθήσουν και να σας 

καθοδηγήσουν καθ΄ όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Παραμένουν στην διάθεση σας μέχρι και την παραλαβή των όμορφα βαμμένων χώρων σας

Γιατί να Επιλέξεις την Adam;

Κάθε δουλειά περιλαμβάνει:

Έπιπλεόν υπηρεσίες:

Μικρές επισκευές τοίχων

Κάθε υπηρεσία που παρέχεται από την Adam περιλαμβάνει μικρές επισκευές για ζημιές
στους τοίχους όπως μικρές ρωγμές ή τρύπες.

Επικάλυψη πατώματος

Η προεργασία πριν την εκκίνηση των έργων ελαιοχρωματισμού είναι εξίσου σημαντική. Οι
επαγγελματίες μας θα φροντίσουν τα δάπεδά σας να προστατεύονται από μπογιές και φθορά.

Βασικός καθαρισμός

Δίνουμε έμφαση στη συνολική καθαριότητα των εργασιών, συμπεριλαμβανομένου του πρόχειρου καθαρισμού μετά το βάψιμο.

Μετακίνηση στο Κέντρο

Στην Πάτρα, η μεταφορά του ελαιοχρωματιστή και όλων των εργαλείων του συμπεριλαμβάνεται ήδη στην τιμή.

Μεγαλύτερες επισκευές τοίχων και ταπετσαρίας

Όπου υπάρχει εκτεταμένη ζημιά στους τοίχους, μπορούμε να βοηθήσουμε αφαιρώντας μούχλα, ταπετσαρία, σοβάτισμα και πλακάκια.

Μετακίνηση και επικάλυψη επίπλων

Οι συνεργαζόμενοι ελαιοχρωματιστές μας μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε άλλη εσωτερική εργασία συμπεριλαμβανομένου σοβάδων, πορτών, κουφωμάτων, ντουλαπιών κουζίνας και πολλά άλλα.

Επιμελής καθαρισμός

Με τον επιμελές καθαρισμό διασφαλίζεται ότι ο ελαιοχρωματιστής αφήνει το δωμάτιο στην ίδια κατάσταση που το βρήκε.

Μεταφορές εκτός κεντρικού τομέα 

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τον ελαιοχρωματισμό στις περιοχές γύρω από την Πάτρα. Θα συζητήσουμε οποιεσδήποτε επιπλέον χρεώσεις μαζί σας.

Τοποθεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Image by Bruno Martins

Οικιστικό βάψιμο σπιτιού στο Κέντρο

Αναβαθμίζοντας τον οικιστικό σχεδιασμό

Η ομάδα μας από εξειδικευμένους ελαιοχρωματιστές εσωτερικών χώρων στο Κέντρο είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση των χώρων διαβίωσής σας. Δίνουμε προτεραιότητα στον προσεκτική χειρισμό των επίπλων, στην κάλυψη και στις επισκευές, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων κατά τη διαδικασία του βαψίματος.

Δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια

Αξιοποιώντας την εμπειρία μας στον οικιστικό σχεδιασμό, φέρνουμε δημιουργικότητα σε κάθε δωμάτιο, από τα υπνοδωμάτια μέχρι τις κουζίνες. Η ποικιλία των διακοσμητικών μας τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων των ψευδο-φινιρισμάτων και διαφορετικών υφών, μεταμορφώνει εντελώς τον χώρο σας σε μια εξατομικευμένη αντανάκλαση του προσωπικού σας στιλ. Η διαδικασία μας εστιάζεται στην προσεκτική προσέγγιση κάθε λεπτομέρειας και στη χρήση υψηλής ποιότητας χρωμάτων, με σκοπό να επιτύχουμε άψογα αποτελέσματα που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του οικιστικού σας σχεδιασμού.

Εσωτερικό βάψιμο σπιτιού στα Νότια Προάστια

Άμεσο και αποτελεσματικό εσωτερικό βάψιμο

Προσαρμοζόμαστε πλήρως στο πρόγραμμά σας προσφέροντας ευέλικτες ώρες εργασίας και άμεση διαθεσιμότητα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας στο Κέντρο, εγγυώνται αποτελεσματικό βάψιμο για το σπίτι, το γραφείο, και οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο επιθυμείτε.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για εσωτερικά βαψίματα, προσφέροντας διαφορετικές τεχνικές και επιλογές χρωμάτων, ενώ πάντα λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες και το στυλ σας. Με διαυγή τιμολόγηση, εξασφαλίζουμε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας παραμένει ακέραιη, παραμένοντας πάντα εντός του προϋπολογισμού σας.

Image by Ricardo Gomez Angel
Image by Alisha Hieb

Βάψιμο ξυλουργικών επιφανειών στο Κέντρο

Δώστε νέα πνοή στις ξυλουργικές σας επιφάνειες

Ανανεώστε τον χώρο σας και δώστε νέα ζωή στις παλιές σας ξύλινες επιφάνειες με τη βοήθεια των επαγγελματιών μας στο Κέντρο, οι οποίοι θα προσφέρουν ένα φρέσκο και μοναδικό ύφος στο έπιπλο σας. Από πόρτες και παράθυρα μέχρι και ντουλαπάκια κουζίνας οι συνεργάτες μας δίνουν προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Επιμελής τεχνοτροπία και ανανέωση

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές μας στο Κέντρο εξειδικεύονται σε τεχνικές λείανσης, προετοιμασίας και βερνικώματος για να ενισχύσουν τη φυσική ομορφιά του ξύλου σας. Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για άψογο βάψιμο ξύλινων επιφανειών και επαγγελματική ανανέωση. Διαμορφώστε τον χώρο σας με την υπηρεσία επαγγελματικού βαψίματος ξύλινων επιφανειών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας άμεσα και με ευκολία.

Πώς να βρείτε έναν επαγγελματία ελαιοχρωματιστή στο Κέντρο

Το να βρείτε αξιόπιστο ελαιοχρωματιστή στο Κέντρο μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Η Adam συνεργαζόμενη με τους εξειδικευμένους ελαιοχρωματιστές της, παρέχει ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας εργασία.

Οι υπηρεσίες της Adam ξεχωρίζουν για την αμεσότητα τους. Αν αναζητάτε ελαιοχρωματιστή στις περιοχές κοντά μου, η πλατφόρμα μας διευκολύνει τη διαδικασία, συνδέοντάς σας με τοπικούς εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Mixing Paint

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ

Residential House_edited_edited_edited.j

"O καλύτερος ελαιοχρωματιστής που έχω συνεργαστεί ποτέ! Πραγματικά επαγγελματίας με πολύ καλή αίσθηση του ωραίου. Η πλατφόρμα Adam προσφέρει μοναδικές επιλογές!"

Σάββας, Κέντρο

Residential House_edited_edited_edited.j

"Η εμπειρία μου με την Adam ήταν εξαιρετική και η ποιότητα επικοινωνίας άψογη."

Δήμος, Κέντρο

Residential House_edited_edited_edited.j

"Οι ελαιοχρωματιστές που ήρθαν στον χώρο μας ήταν ευγενέστατοι και πραγματικοί επαγγελματίες."

Σπύρος, Ελαιοχρωματιστές στo Κέντρο

Οι επαγγελματίες της περιοχής

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες που δεσμεύονται να παρέχουν ποιοτική εργασία στους πελάτες μας. Όλοι οι ελαιοχρωματιστές μας έχουν επιλεγεί προσεκτικά για την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό τους, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε κορυφαίες υπηρεσίες κάθε φορά.

Δείτε περισσότερα

Κώστας Π.

Γεια σας! Ονομάζομαι Κώστας Π. και είμαι ένας έμπειρος ελαιοχρωματιστής. Κάντε κλικ σε αυτήν την καρτέλα για να μάθετε περισσότερα.

Δημήτρης Λ.

Γεια σας! Ονομάζομαι Δημήτρης Λ. και είμαι ένας έμπειρος ελαιοχρωματιστής. Κάντε κλικ σε αυτήν την καρτέλα για να μάθετε περισσότερα.

Λάμπρος Π.

Γεια σας! Ονομάζομαι Λάμπρος Π. και είμαι ένας έμπειρος ελαιοχρωματιστής. Κάντε κλικ σε αυτήν την καρτέλα για να μάθετε περισσότερα.

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΜΑΣ