top of page
  • adamvapsimo

Βάψιμο κατά την Χειμερινή Περίοδο: Ποια είναι τα Θετικά;

Σκέφτεσαι να βάψεις το εσωτερικό του σπιτιού σου τον χειμώνα, αλλά πιστεύεις ότι δεν είναι πρακτικό και πρέπει να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι; Ναι, έτσι ήταν παλιότερα, επειδή τα χρώματα δεν ήταν καλής ποιότητας και οι φρεσκοβαμμένοι τοίχοι βγάζαν έντονη μυρωδιά. Αλλά σήμερα, τα χρώματα δεν διαθέτουν τοξικά χημικά, οπότε αυτά τα μειονεκτήματα έχουν φύγει από τον ορίζοντα, επιτρέποντας τον ελαιοχρωματισμό κατά την χειμερινή περίοδο! Θα σας εξηγήσουμε λοιπόν, σε αυτό το άρθρο, γιατί είναι μύθος όλο αυτό και ποιά είναι τα θετικά του βαψίματος τον χειμώνα.


Νέα Χρώματα Υψηλής Ποιότητας


Τυπικά, τα χρώματα περιείχαν πολλά χημικά τα οποία είχαν έντονη, αλλά κυρίως επιβλαβή μυρωδιά, λόγω των στοιχείων από τα οποία αποτελούνταν. Σήμερα, ωστόσο, μιας και υπάρχει εξέλιξη της τεχνολογίας και ύστερα από δοκιμές, τα χρώματα έχουν πολύ καλύτερη σύνθεση. Έχουν εξαιρετική κάλυψη, υψηλή αντοχή, και τιμή, συγκριτικά με τα παλαιότερα βαριά χρώματα!

Βάψιμο τοίχου

Ζεστοί Τοίχοι


Είναι αλήθεια ότι η βαφή στεγνώνει πιο εύκολα όταν η ατμόσφαιρα είναι πιο θερμή, αλλά πιο σημαντική είναι η θερμοκρασία των τοίχων. Πλέον ζεσταίνεται πολύ εύκολα και τον χειμώνα η ατμόσφαιρα, όπως το καλοκαίρι. Ο χρόνος που παίρνει πλέον για να στεγνώσει η βαφή είναι πολύ λιγότερος και δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε παράθυρο.

Ελαιοχρωματισμός

Ξηρός Αέρας


Στην συγκεκριμένη περίπτωση το πλεονέκτημα δεν είναι στο καλοκαίρι. Τον χειμώνα, η ατμόσφαιρα τείνει να είναι πιο ξηρή, γεγονός που βοηθάει στην επιτάχυνση της διαδικασίας στεγνώματος. Και αυτό ισχύει και για την αφαίρεση των καλουπιών και σκονιδίων από τη βαφή. Είναι προτιμότερο να πραγματοποιείσετε αυτές τις εργασίες τον χειμώνα, παρά κατά την περίοδο υγρασίας που επικρατεί το καλοκαίρι. Επομένως, σίγουρα το καλοκαίρι μπορείτε να ανοίξετε τα παράθυρα, αλλά θα χρειαστεί περισσότερες μέρες για να στεγνώσει πλήρως, άρα θα πρέπει να έχετε καλυμμένα τα έπιπλα σας και δεν θα χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο δωμάτιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και όπως εξηγήσαμε παραπάνω, με την βελτίωση της ποιότητας των χρωμάτων, δεν χρειάζεται να ανοίξετε τα παράθυρα και άρα αποφεύγετε την σκόνη που μπαίνει απ’ έξω.

Χαμηλότερες Τιμές - Άμεση Ανταπόκριση


Τέλος, θα πρέπει να αναφερθούν και τα οφέλη της χειμερινής τιμολόγησης. Αν και αποτελεί μύθο ότι ο ελαιοχρωματισμός πρέπει να γίνεται το καλοκαίρι, υπάρχουν αρκετοί που το πιστεύουν ακόμη. Οι ελαιοχρωματιστές, άρα, είναι πιο απασχολημένοι το καλοκαίρι, και αυτό έχει ως συνέπεια την αύξηση των τιμών, εάν καταφέρεις να βρεις κάποιον διαθέσιμο.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες και να κανονίσετε τον ελαιοχρωματισμό σας το χειμώνα και να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας στην εκτίμηση τιμής μας. Θα χαρούμε να δούμε το αίτημα σας και να σας συμβουλεύσουμε για ότι χρειάζεστε. Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε έναν συνεργάτη ελαιοχρωματιστή, την επόμενη κιόλας ημέρα, και χάρη στο μεγάλο δίκτυο ελαιοχρωματιστών μας, θα επιλέξουμε τον κατάλληλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

σπίτι

Φυσικά και θα μπορούσαμε να σας αναλύσουμε πολλούς ακόμη λόγους, αλλά μάλλον έχετε καταλάβει ότι τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού για να κανονίσετε τις εργασίες ελαιοχρωματισμού σας. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να αναζητήσετε ελαιοχρωματιστή και η Adam άμεσα, εύκολα και οικονομικά θα σας βρει τον κατάλληλο!

0 Σχόλια
bottom of page