top of page
adamvapsimo

Υπνοδωμάτιο - τι να προτιμήσω και τι να αποφύγω!

Σας ήρθε η επιθυμία να βάψετε το δωμάτιό σας; Δεν ξέρετε ποιό είναι το καταλληλότερο χρώμα; Η Adam παρέα με τους έμπειρους ειδικούς της είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν.


Το υπνοδωμάτιό μας είναι τα καταφύγιο μας, το μέρος χαλαρωσής μας, κοιμόμαστε, περνάμε χρόνο βλέποντας τηλεόραση. Έχει μεγάλη σημασία να νιώθετε άνετα και ήρεμα ενώ βρίσκεστε σε αυτό. Θα νομίζαμε λοιπόν ότι τα χρώματα με τα οποία περιτριγυριζόμαστε δίνουν τον ρυθμό στη διάθεση μας.



Τι να αποφύγετε;


Έντονα χρώματα

Εντυπωσιακό κόκκινο, φούξια, πορφυρό μωβ, πράσινο ή μπλε ηλεκτρίκ, θα δημιουργήσουν ένταση στο μάτι και δεν θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε. Εάν σας αρέσει πολύ σαν χρώμα, ίσως σε κάποιο άλλο δωμάτιο, όπως το σαλόνι.

Ψυχρές αποχρώσεις

Χρώματα όπως γκρι, μαύρο ή σκούρα χρώματα δημιουργούν μια κρύα ατμόσφαιρα και ένα όχι και τόσο φιλικό περιβάλλον. Στην κρεβατοκάμαρά σας, θα χρειαστείτε περισσότερα ζεστά χρώματα που θα σας δημιουργήσουν μια φωλιά για ύπνο και χαλάρωση.


Απλό λευκό

Δεν θα φανταζόσασταν ότι το λευκό είναι ένα από τα που θα σας προτείναμε να μην χρησιμοποιήσετε. Το λευκό είναι ένα εύκολο χρώμα και ταιριάζει τέλεια με κάθε χρώμα ή στυλ. Αλλά το λευκό θεωρείται ένα κρύο χρώμα, που είναι άμορφο και αρκετά απρόσωπο. Επομένως, δεν θα προτείναμε να το χρησιμοποιήσετε, εκτός αν σκέφτεστε να βάψετε τουλάχιστον έναν από τους άλλους τοίχους με διαφορετικό χρώμα.

Τι να προτιμήσετε;

Ουδέτερα χρώματα

Η επιλογή ουδέτερων χρωμάτων είναι μια κλασική επιλογή και είναι πάντα κατάλληλη για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Τόνοι που δεν είναι έντονοι στα μάτια, που εκπέμπουν ηρεμία και ζεστασιά. Χρώματα με βάση το μπεζ, το χρώμα της καραμέλας ή ακόμα και πιο σκούρες αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν σίγουρα να νιώσετε ασφαλείς στην κρεβατοκάμαρά σας.

Πρόταση του συγγραφέα: Cuppa Coffee

Και κάποια πιο σκούρα επιλογή: Warrior

Γαλάζιες & μπλε αποχρώσεις

Τα μπλε χρώματα συνδέονται με την ψυχική ηρεμία και τη χαλάρωση. Γι' αυτό θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο αποδεκτές και καλύτερες επιλογές για την κρεβατοκάμαρά σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια στην ακριβή απόχρωση πατώντας στην εκτίμηση τιμής μας θα μάθετε απευθείας τιμή και θα συνδεθείτε άμεσα με κάποιον εξειδικευμένο ελαιοχρωματιστή μας για να σας εξυπηρετήσει!

Αν και η πρότασή μας είναι: Dragonfly:
Ή για ανοιχτό χρώμα:Sonata


Πορτοκαλί αποχρώσεις

Το πορτοκαλί και οι διαφορετικές αποχρώσεις του είναι ικανές να δώσουν ζεστασιά και να δημιουργήσουν καλή διάθεση για να χαλαρώσετε στην κρεβατοκάμαρά σας. Οι αποχρώσεις πιο κοντά στα χρώματα του πηλού ή οι ανοιχτόχρωμες κρεμώδεις σε συνδυασμό με φυσικά έπιπλα θα προσφέρουν γαλήνη στην καρδιά και το μυαλό.

Ίσως να δοκιμάζατε το Oatmeal cookie και για πιο σκούρο το Red Clay

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page