top of page
  • adamvapsimo

Πως να ανανεώσετε το καθιστικό σας!

Μετά από μια μεγάλη μέρα στη δουλειά ή στο πανεπιστήμιο, ίσως να χρειάζεστε λίγο χρόνο να μιλήσετε με τους φίλους σας ή να δείτε την αγαπημένη σας σειρά απολαμβάνοντας της ζεστή σοκολάτα ή το κρασί σας! Στο καθιστικό σας θα βρείτε την ηρεμία και την ζεστασιά που ψάχνετε. Μπορεί όμως μετά από λίγο να σας φαίνετε “ίδιο”. Επίσης, σε κάθε δωμάτιο ταιριάζουν διαφορετικά χρώματα για την διάθεσή μας. Αυτό που ψάχνετε είναι σίγουρα μια αλλαγή!



Όχι ένα ακόμη λευκό δωμάτιο!

Το λευκό αποτελεί το πιο συνηθισμένο και εύκολο χρώμα για να βάψετε κάποιο δωμάτιο στο σπίτι σας. Ταιριάζει σε κάθε στυλ, χρώμα επίπλων ή αξεσουάρ. Αυτό που χρειάζεται για να διαφοροποιηθεί από το συνηθισμένο, είναι μια άλλη απόχρωση του λευκού! Το Antique λευκό είναι κομψό και συνδυάζεται απόλυτα με γκρι ή μπεζ, μιας και περιέχει γκρι και καφέ - καραμέλα υποτόνους. Με αυτή την απόχρωση του λευκού, σας δίνεται η ευκαιρία να προσθέσετε ζεστές αποχρώσεις στο χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα να να φαίνεται το δωμάτιο πιο φωτεινό και άρα μεγάλο! Κομψότητα και ζεστασιά μαζί!


Όταν το πορτοκαλί συνάντησε το ροζ!

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της αισιοδοξίας και της καλής ενέργειας. Εάν θεωρείτε πως θέλετε λίγο χρώμα για να σας ανέβει η διάθεση, το πορτοκαλί είναι η κατάλληλη επιλογη. Το Raspberry blush είναι το απόλυτο χρώμα για το καθιστικό σας. Επιλέχθηκε σαν ένα από τα χρώματα του 2023 και είναι ένας συνδυασμός πορτοκαλί, ροζ και λαμπερού κόκκινου, το οποίο προσδίδει την επιθυμητή ζεστασιά


Τολμηρό ροζ!

Εάν θέλετε κάτι λίγο πιο τολμηρό, κατευθυνθείτε προς το ροζ. Θέλετε ένα πιο bohemian στυλ; Ταιριάζει τέλεια! Θέλετε ένα στυλ σοφιστικέ, αλλά με χαρακτήρα; Το Rose Season είναι η απάντησή σας! Έντονη απόχρωση ροζ σε συνδυασμό με βεραμάν και κίτρινα αξεσουάρ και ξύλινα έπιπλα θα δώσουν μια αίσθηση σαν να βρίσκεστε σε σπίτι στην Ισπανία! Το Rose Season είναι ένα σχετικά απαλό ροζ με ζεστούς υποτόνους και πηγαίνει τέλεια με έντονα, αλλά και πιο ήπια χρώματα.


Θα υπάρχει πάντα το μπλε!

Το Dark Cerulean είναι ένα μπλε - μια μέτρια σκούρα απόχρωση του κυανού / μπλε με πράσινους υποτόνους. Δίνει ένα εκλεπτυσμένο, σοβαρό και πλήρως Βικτωριανό vibe. Ακριβώς επειδή είναι σκούρο, δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα και μπορεί να φωτιστεί με μαξιλάρια σε μουσταρδί και μπεζ απόχρωση για να προσδώσει μια διαφορετική όψη!


Γήινοι τόνοι!

Κλασικό και διαχρονικό, το Felted wool είναι ένα γήινο χρώμα το οποίο θα δώσει μια άνετη αλλά γλυκιά όψη στο καθιστικό σας! Απαλό γκρι - πράσινο χρώμα με πράσινους υποτόνους, δημιουργεί ένα χουχουλιάρικο περιβάλλον. Ξύλινα έπιπλα, αλλά και απλά λευκά, κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά θα διακοσμήσουν ιδανικά το σαλόνι σας, για να φιλοξενήσετε κάποιον φίλο σας πίνοντας τη ζεστή σας σοκολάτα! Από την άλλη, εάν θέλετε να προσθέστε χρώμα, οποιοδήποτε και να επιλέξετε θα ταιριάξει με την συγκεκριμένη απόχρωση. Τέλος, κάποια πράσινα φυτά θα ολοκληρώσουν την γήινη εικόνα που ψάχνετε!

Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε το καθιστικό σας, χρησιμοποιήστε την εκτίμηση τιμής μας και αφήστε την Adam να κανονίσει τα πάντα! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε χρώμα!

0 Σχόλια
bottom of page